Dansen geeft me het gevoel dat ik leef, dat ik ervaar dat ik voel en contact leer maken op vele mooie manieren.

-Desirée Schepers

Over Desirée

OPRICHTSTER VAN AYA DANCE & MOVEMENT

Hallo,

mijn naam is Desirée Schepers, een gediplomeerd en gedreven dansleerkracht.

Dansen geeft me het gevoel dat ik leef, dat ik ervaar, dat ik voel en contact leer maken op vele mooie manieren. Naast dans liggen mijn interesses vooral bij meditatie, yoga en andere bewegingsvormen. Meditatie, yoga en dans hebben mij als persoon enorm veel inzicht gegeven en dat maakt van mij een enorm dankbaar mens. Het heeft me meer dan ooit geholpen in mijn eigen zelfontplooiing als persoon en als (dans)leerkracht.

Het mooie is dat ik hierdoor op een nieuwe manier ben gaan leren luisteren naar mijn lichaam. Iets wat onmisbaar is voor de mens bedacht ik me. En wat is het thans belangrijk voor een danser of mens om goed in contact te zijn met je eigen lijf. Het is de ontwikkeling van je eigen (dans)identiteit. Vanuit deze ervaring is mijn idee rondom AYA Dance & Movement Center dan ook gaan ontstaan.

Verder maak ik door middel van deze school van mijn droom een werkelijkheid en laat vanuit hart en ziel dit centrum uitgroeien tot een plek waar wellness, dans en andere bewegingsstijlen mogen samen gaan.

Een plek waarbinnen ikzelf en gastdocenten jou mogen inspireren, inspireren te leven, inspireren te dansen en vooral om sterk in je lijf te leren staan. Zodat je ten volle kan en durft te gaan genieten van het leven!

Lesgeven, dat doe ik vanuit mijn hart.

Alvast een warme dansante groet of Namasté, 

Desirée

Anderen over AYA

“Een hele kindgerichte aanpak. Leerlingen zijn daardoor van begin af aan betrokken en enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Basisschool Wondere Wereld, Lummen

Leerlingen over AYA:

“Zeer leerzame lessen van een kundige docente, die oog heeft voor iedereen en zo iedereen persoonlijk weet te coachen en corrigeren. Op die manier ga je snel vooruit, super fijn.”

Lioba (23 jaar)

Anderen over AYA:

“Zeer goede aanpak. Een heel fijne samenwerking. communicatie verloopt altijd vlot. Zeker voor herhaling vatbaar.Keep up the good work!”

Basisscholen SBS Kermt en ’t Kabaske
thin

Een kijkje in de dansschool

Vrienden van Aya